In the spotlight

In the spotlight

Hier wil ik graag elke keer een ander werk 'in the spotlight' te zetten en daar wat meer over te vertellen. 

Dit is 'Dare to dream' een mixed media werk van 60 cm. doorsnee en één van mijn persoonlijke favorieten. Elke ochtend als ik de trap afloop, zie ik haar hangen en maakt ze me weer blij. In dit werk is gebruik gemaakt van acrylverf, aquarelverf, alcoholinkt en krijt, van  gewoon papier, yupopapier en sjablonen, 

Het is deels realistisch en deels abstract. Het geheel heeft een mooie epoxy toplaag gekregen, die hier en daar is afgewerkt met goudfolie. De ondergrond is van hout. Ze heeft een ophanghaakje en kan dus zo met een spijker aan de muur, met zijn 60 cm. doorsnee is dat qua gewicht nog goed te doen.

Dare to dream, geloof in jezelf en alles is mogelijk. Bloemen groeien tot in de hemel, hoog boven de wolken uit. Dit werk heeft genoeg verrassingen en details om jouw dromen erin terug te vinden en iedereen mee te nemen in haar of zijn eigen verhaal.

Leuk detail... mijn kinderen lachen me altijd uit om de woorden die ze terugvinden in een schilderij. Ik zoek nooit heel bewust delen uit een boek uit, maar hier heb ik waarschijnlijk globaal op droom gezocht in het woordenboek dat ik altijd gebruik. In dat rijtje komt ook het woord 'drollenvanger' voor en dat zagen ze natuurlijk weer eerder dan het woord 'droom'.

'Dare to dream' is nog te koop. Voor €350,- mag ze met de nieuwe eigenaar mee.